Härlig blåbärspaj som bakas med glutenfri deg. I degen blandas havregryn och mandelmjöl med lite vaniljsocker. Blåbären blir precis lagom mjuka och saftiga när du gräddar den glutenfria pajen ca 30 minuter i ugnen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Välj laktosfritt serveringsförslag.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin. Välj mjölkproteinfria serveringsförslag.
Gör äggfri: välj äggfritt serveringsförslag.
Näringsvärdet är beräknat per portion på 6 portioner utan serveringsföslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det gick jätte bra att använda frysta blåbär . Å bor man som jag , så är det lättare med frysta än färska blåbär ❤️ Pajen blev jätte god / Veronica
Veronica
2023-09-23Eftersom det är potatismjöl med så spelar det ingen roll om det är färska eller frysta blåbär.fungerar lika bra.
Tiina
2023-07-28Jag gör på frysta och det går utmärkt
Lars-olof
2023-02-04