Glutenfri blåbärspaj

Härlig blåbärspaj som bakas med glutenfri deg. I degen blandas havregryn och mandelmjöl med lite vaniljsocker. Blåbären blir precis lagom mjuka och saftiga när du gräddar den glutenfria pajen ca 30 minuter i ugnen.

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per portion på 6 portioner utan serveringsföslag.
Energi1858 KJ / 445 kCal
Fett23 g
Salt0.3 g
Kolhydrater52 g
Protein4 g
Kommentarer
12 stEn torr och smaklös paj. Kanske det hade hjälpt med flingsalt och lite sirap alternativt mer smör.
Anna
Väldigt god! Jag tog en aning salt i degen, och några hallon med blåbären, det blev väldigt uppskattat!
Karolina
Helt underbar, mums filibaba. Kommer att göras igen. Tack för receptet
Kristina