Glöggkokt frukt med lussebullscrunch och färskost

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glöggkokt frukt med lussebullscrunch och färskost

En dessert av vinterns godaste ingredienser! Koka frukbitar i vit glögg med kanel och stjärnanis. Stek ihop en knaprig crunch av lussebullar, smör och råsocker och servera med krämig mascarpone.

Glöggkokt frukt med lussebullscrunch och färskost

Ingredienser

4 portioner
70 cl vit glögg
1 kanelstång
2 stjärnanis
2 äpplen
2 päron
8 torkade aprikoser
4 torkade fikon

Lussebullscrunch

2 - 3 lussebullar
2 msk smör
1 msk råsocker

Till servering

mascarpone

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2183 KJ / 522 kCal
Fett19.3 g
Kolhydrater77.2 g
Protein4.8 g

Testa liknande recept

Snabbvarvad julcoupe
Betyg 3.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Cranberryglögg med julsmak
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fruktsallad med saffransmascarpone
Betyg 3.2 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordgubbssylt med stjärnanis
Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåbärsdricka med svartpeppar
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad