Pepparkakor med citrusmascarpone | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Pepparkakor med citrusmascarpone

Fängslande god och krämig mascarpone smaksatt med apelsin, citron, vaniljsocker och en aning salt. Bred röran på pepparkakor. En verkligt njutningsfull upplevelse.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv skalet av apelsinen och citronen. Skala apelsinen med kniv, skär ut hinnfria klyftor och skär i små bitar.
  2. Blanda apelsinkött, mascarpone, vaniljsocker, salt och skal från citrusfrukterna. Bre röran på pepparkakor.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 1 apelsin
  • 1/2 citron
  • 250 g mascarpone (färskost)
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • pepparkakor
Lägg till i inköpslistan