Pepparkakor med citrusmascarpone

13
3
Pepparkakor med citrusmascarpone

Fängslande god och krämig mascarpone smaksatt med apelsin, citron, vaniljsocker och en aning salt. Bred röran på pepparkakor. En verkligt njutningsfull upplevelse.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Pepparkakor med citrusmascarpone

Ingredienser

1 sats
1 apelsin
1/2 citron
250 g mascarpone (färskost)
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
pepparkakor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Josefin

2021-12-05

Gott! Men dagen efter arbetstid den väldigt rinnig...

Britta

2010-12-13

Detta recept använde jag första gången 2009 på en glögg- och lunchbuffé med goda vänner (21 personer), men i stället för vanliga pepparkakor har jag ett mjukt grovt pepparkaksböd (innehållande bl a engelsk apelsinmarmelad). Denna kombination är, i mitt tycke, ännu godare! Att det uppskattades av gästerna, behöver jag väl egentligen inte tillägga! Ps I år var vi 29 personer! Ds MVH Britta

Anna

2009-12-02

Rekomenderas verkligen till pepparkakorna!