Fängslande god och krämig mascarpone smaksatt med apelsin, citron, vaniljsocker och en aning salt. Bred röran på pepparkakor. En verkligt njutningsfull upplevelse.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2009
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pamela
2022-12-17Helt fantastiskt smak. Kan man också göra vegan (på macka)
Josefin
2021-12-05Gott! Men dagen efter arbetstid den väldigt rinnig...
Britta
2010-12-13Detta recept använde jag första gången 2009 på en glögg- och lunchbuffé med goda vänner (21 personer), men i stället för vanliga pepparkakor har jag ett mjukt grovt pepparkaksböd (innehållande bl a engelsk apelsinmarmelad). Denna kombination är, i mitt tycke, ännu godare! Att det uppskattades av gästerna, behöver jag väl egentligen inte tillägga! Ps I år var vi 29 personer! Ds MVH Britta