Tortillapizza med Blossakokt fikonchutney och prosciutto

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Tortillapizza med Blossakokt fikonchutney och prosciutto

Ett roligt alternativ till den vanliga köpepizzan! Bred på en fikonchutney på tortillabröden och gör sedan en tortillapizza med prosciutto, ost och rucola. Enkelt och gott!

Tortillapizza med Blossakokt fikonchutney och prosciutto

Ingredienser

2 st

Fikonchutney

200 g  torkade fikon
1/2   rödlök
1 dl  röd glögg
1/2 dl  rödvinsvinäger

Tortillapizza

2 st  mjuka vetetortillas
6   skivor prosciutto
1 dl  riven lagrad ost
1   knippe rucolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frukt- och nötgodingar
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glöggostcréme med torkade fikon och mandel
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Calzone med prosciutto cotto
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Piadina med ost och skinka
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabellopizza med prosciutto och ruccola
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga