Thailändsk glasnudelsallad som bjuder på en explosion av smaker. Mangon bryter av fint mot den krispiga rättikan, de strimlade morötterna och salladslöken. Pricken över i:et är den goda dressingen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
33 2017
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Emma
2022-06-23Det hade varit väldigt gott med lite protein i rätten, exempelvis räkor. Men annars supergott!
Anna-lena
2022-05-04Jättegott! Hade i färsk vitkål istället för rättika som jag stekte lite först. Sen stekte jag räkor i vitlök och toppade med. Supergott!
Emmelina
2021-10-03Ska rättikan inte tillagas alls? Blir den inte väldigt besk då?
Redaktionen ICAse
2021-10-06Hej Emmelina! Den ska inte tillagas utan ska serveras rå. Smaken kan variera men rättika brukar vara ganska mild. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika