Glaserat julspjäll

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Glaserat julspjäll

Glaserat julspjäll blir en garanterad succé på julbordet! Glasera revbensspjällen med honungssenap, soja, tomatpuré och olja. Kan även serveras som huvudrätt under det kallare halvåret.

Glaserat julspjäll

Ingredienser

4 portioner
1 kg revbensspjäll (tunnskuret)
1 l grönsaksbuljong
1 morot
1 lök
1/2 tsk salt
1 lagerblad
5 vitpepparkorn

Glasyr

2 msk fransk honungssenap (Honey Dijon)
1 msk japansk soja
1/2 msk tomatpuré
1/2 dl olja

Gör så här

00:06:00
00:05:00
00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Koka/sjud spjällen i "portsionsbitar" i ca: 1 tim. INTE 6-8 min !!!! Och byt ut tomatpurèn mot riven/torkad ingefära,så får ni ett smaskigt spjäll på Julbordet.....:)

Robert

2010-12-31

låter som om det är väldigt kort tid- sjudes 6-8 min o sen i ugnen 19 min. ??

Ingrid

2010-12-17

Jag bytte ut honungssenapen mot flytande honung samt vanlig dijonsenap.

Agneta

2006-01-04

Testa liknande recept

Rimmade spjäll med chiliglaze
Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glöggmarinerade revbensspjäll med rotfrukter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grymma kamben
Betyg 2.9 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze
Betyg 4.2 av 5.170 personer har röstat
Receptet har 66 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddiga revben med apelsin
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peppar- och ingefärsglaserade revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad