Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor

1
0
Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor

Pröva att glasera dina revbensspjäll med tandoori och mango chutney. Servera sedan spjällen tillsammans med en härlig salsa och svarta bönor. Enkelt och jättegott!

Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor

Ingredienser

4 portioner
1 dl svarta bönor (på burk)
1 dl mild salsa
1/2 dl finhackad rödlök
2 msk finhackad persilja
salt och peppar
2 dl mango chutney
1 msk tandooripasta
800 - 1 kg grillade tunna revbensspjäll

Till servering

bakpotatis
gräddfil
grönsallad

Gör så här

I näringsberäkningen ingår bakad potatis, gräddfil och grönsallad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3642 KJ / -1 kCal
Fett 46.7 g
Läs mer om näringsvärden