Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor

Pröva att glasera dina revbensspjäll med tandoori och mango chutney. Servera sedan spjällen tillsammans med en härlig salsa och svarta bönor. Enkelt och jättegott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj bönorna. Rör ihop salsa, bönor, rödlök och persilja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda chutney och tandooripaste och pensla spjällen.
  3. Lägg upp spjällen på tallrikar och servera med salsan.
  4. Servera med bakpotatis, en klick gräddfil och grönsallad.

I näringsberäkningen ingår bakad potatis, gräddfil och grönsallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl svarta bönor (på burk)
  • 1 dl mild salsa
  • 1/2 dl finhackad rödlök
  • 2 msk finhackad persilja
  • salt och peppar
  • 2 dl mango chutney
  • 1 msk tandooripasta
  • 1 kg grillade tunna revbensspjäll
Till servering
  • bakpotatis
  • gräddfil
  • grönsallad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3642 kJ / -1 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden