Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor

Pröva att glasera dina revbensspjäll med tandoori och mango chutney. Servera sedan spjällen tillsammans med en härlig salsa och svarta bönor. Enkelt och jättegott!

Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor

Ingredienser

4 portioner
1 dl  svarta bönor (på burk)
1 dl  mild salsa
1/2 dl  finhackad rödlök
2 msk  finhackad persilja
salt och peppar
2 dl  mango chutney
1 msk  tandooripasta
800 - 1 kg  grillade tunna revbensspjäll

Till servering

bakpotatis
gräddfil
grönsallad

Gör så här

I näringsberäkningen ingår bakad potatis, gräddfil och grönsallad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3642 KJ / -1 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

US Spare Ribs
Betyg 1.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade revben
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grymma kamben
Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålgryta med spjäll
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga