Glaserade rotfrukter

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glaserade rotfrukter

Ett snabblagat recept på härliga, glaserade rotfrukter som passar bra att servera som tillbehör till exempelvis kött. Du använder rotfrukter som morot, palsternacka, kålrot, rotselleri, smör och honung. Enkelt och aptitligt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2009

Glaserade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
1 kg rotfrukter (t ex morot, palsternacka, kålrot och rotselleri)
2 msk smör
4 msk honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ingefärsbakad fläskkarré med svampsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Köttfärslimpa med rotfruktsstomp, rårörda lingon och picklad broccoli
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färggranna chips
Betyg 2.8 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotfruktsbea
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frasiga rotfruktsknyten
Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsrostad savoykål
Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad