Glaserade rotfrukter

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Glaserade rotfrukter

Ett snabblagat recept på härliga, glaserade rotfrukter som passar bra att servera som tillbehör till exempelvis kött. Du använder rotfrukter som morot, palsternacka, kålrot, rotselleri, smör och honung. Enkelt och aptitligt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2009

Glaserade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
1 kg  rotfrukter (t ex morot, palsternacka, kålrot och rotselleri)
2 msk  smör
4 msk  honung
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Färggranna chips
Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Frasiga rotfruktsknyten
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsrostad savoykål
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktsbea
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga