Glaserade rotfrukter

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glaserade rotfrukter

Ett snabblagat recept på härliga, glaserade rotfrukter som passar bra att servera som tillbehör till exempelvis kött. Du använder rotfrukter som morot, palsternacka, kålrot, rotselleri, smör och honung. Enkelt och aptitligt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2009

Glaserade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
1 kg rotfrukter (t ex morot, palsternacka, kålrot och rotselleri)
2 msk smör
4 msk honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Rotfruktsbea
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frasiga rotfruktsknyten
    Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungsrostad savoykål
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad