Fågelbon av salta pinnar och choklad

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Fågelbon av salta pinnar och choklad

Gör dina egna små söta, ätbara fågelbon i påsk! Enkla att göra och supergoda med det salta från pinnarna och den söta chokladen. Smält choklad, lägg i salta pinnar och gör små fågelbon. Fyll med färgglada påskägg. Varför inte låta dina fågelbon hålla i placeringskorten på påskbordet?

Fågelbon av salta pinnar och choklad

Ingredienser

ca 12 st
100 g  mjölkchoklad
2 dl  salta pinnar
färgglada påskägg, t.ex. chokladdragerade mandlar eller jellybeans

För alla

Läs noga innehållet i godiset.
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.

Gör så här

Tips

Skriv ett namnkort och stoppa ner bland äggen och du har gulliga små bordsdekorationer till påskbordet.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi297 KJ / 71 kCal
Fett3 g
Salt0.21 g
Kolhydrater9 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Enkla cake-pops
Betyg 4.1 av 5.
261 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julgranar i marsipan
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snögubbar
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispig chokladfudge
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rocky road med rostade nötter och skumtomtar
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Snabbt påskgodis
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga