Fågelbon av salta pinnar och choklad

2
0
Fågelbon av salta pinnar och choklad

Gör dina egna små söta, ätbara fågelbon i påsk! Enkla att göra och supergoda med det salta från pinnarna och den söta chokladen. Smält choklad, lägg i salta pinnar och gör små fågelbon. Fyll med färgglada påskägg. Varför inte låta dina fågelbon hålla i placeringskorten på påskbordet?

Skriv ut
Fågelbon av salta pinnar och choklad

Ingredienser

ca 12 st
100 g
mjölkchoklad
2 dl
salta pinnar
-
färgglada påskägg, t.ex. chokladdragerade mandlar eller jellybeans

För alla

Läs noga innehållet i godiset.
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.

Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Skriv ett namnkort och stoppa ner bland äggen och du har gulliga små bordsdekorationer till påskbordet.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 297 KJ / 71 kCal
Fett 3 g
Salt 0.21 g
Kolhydrater 9 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept