Fågelbon av salta pinnar och choklad

4
0
Fågelbon av salta pinnar och choklad

Gör dina egna små söta, ätbara fågelbon i påsk! Enkla att göra och supergoda med det salta från pinnarna och den söta chokladen. Smält choklad, lägg i salta pinnar och gör små fågelbon. Fyll med färgglada påskägg. Varför inte låta dina fågelbon hålla i placeringskorten på påskbordet?

Skriv ut
Fågelbon av salta pinnar och choklad

Ingredienser

ca 12 st
100 g
mjölkchoklad
2 dl
salta pinnar
-
färgglada påskägg, t.ex. chokladdragerade mandlar eller jellybeans

För alla

Läs noga innehållet i godiset.
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.

Gör så här

Tips

Skriv ett namnkort och stoppa ner bland äggen och du har gulliga små bordsdekorationer till påskbordet.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 297 KJ / 71 kCal
Fett 3 g
Salt 0.21 g
Kolhydrater 9 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept