Fågelbon av salta pinnar och choklad
![Fågelbon av salta pinnar och choklad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_177990/cf_259/fagelbon_av_salta_pinnar_och_choklad.jpg)
Gör dina egna små söta, ätbara fågelbon i påsk! Enkla att göra och supergoda med det salta från pinnarna och den söta chokladen. Smält choklad, lägg i salta pinnar och gör små fågelbon. Fyll med färgglada påskägg. Varför inte låta dina fågelbon hålla i placeringskorten på påskbordet?
![Fågelbon av salta pinnar och choklad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_177990/cf_259/fagelbon_av_salta_pinnar_och_choklad.jpg)
Ingredienser
ca 12 st
100 g mjölkchoklad
2 dl salta pinnar
färgglada påskägg, t.ex. chokladdragerade mandlar eller jellybeans
För alla
Läs noga innehållet i godiset.
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Gör så här
Tips
Skriv ett namnkort och stoppa ner bland äggen och du har gulliga små bordsdekorationer till påskbordet.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi297 KJ / 71 kCal
Fett3 g
Salt0.21 g
Kolhydrater9 g
Protein1 g
Kommentarer