Glaserad karré med kål- och sesamsallad

1
4
Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Denna karré glaserad med hosinisås får en asiatisk touch tillsammans med kål- och sesamsalladen. Morötterna och vitkålen är smaksatt med sesamfrön och är härligt krispiga som tillbehör till karrén. Serveras med kokt ris.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2011

Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Ingredienser

4 portioner
4
port ris, gärna basmatiris
600 g
benfri fläskkarré i skivor
1 msk
olja
1 dl
hoisinsås

Kål- och sesamsallad

2
morötter
200 g
vitkål
2 tsk
olivolja
1 msk
sesamfrö
2 tsk
vitvinsvinäger
1/2 tsk
strösocker
-
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hoisinsåsen (kan innehålla vetemjöl).
I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Redaktionen

7/2/2013

Hej Gabriella! Hoisinsåsen står med i ingredienslistan, under punkt 3 och i "För alla" texten. Så vad är din fundering?

Gabriella

6/29/2013

Hoisinsås?

Josefin

6/9/2011

Jättegott! Kål & sesamsalladen blev kanon! Köttet fick bra smak av glaseringen! kommer att göras fler gånger :)

Näringsvärde per portion

Energi 2663 KJ / 636 kCal
Fett 25.6 g
Kolhydrater 67.8 g
Protein 33.7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept