Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
4
Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Denna karré glaserad med hosinisås får en asiatisk touch tillsammans med kål- och sesamsalladen. Morötterna och vitkålen är smaksatt med sesamfrön och är härligt krispiga som tillbehör till karrén. Serveras med kokt ris.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2011

Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Ingredienser

4 portioner
4 port ris, gärna basmatiris
600 g benfri fläskkarré i skivor
1 msk olja
1 dl hoisinsås

Kål- och sesamsallad

2 morötter
200 g vitkål
2 tsk olivolja
1 msk sesamfrö
2 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk strösocker
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Hej Gabriella! Hoisinsåsen står med i ingredienslistan, under punkt 3 och i "För alla" texten. Så vad är din fundering?

Redaktionen

2013-07-02

Hoisinsås?

Gabriella

2013-06-29

Jättegott! Kål & sesamsalladen blev kanon! Köttet fick bra smak av glaseringen! kommer att göras fler gånger :)

Josefin

2011-06-09

Näringsvärde per portion

Energi2663 KJ / 636 kCal
Fett25.6 g
Kolhydrater67.8 g
Protein33.7 g

Testa liknande recept

Hel fläskkarré i hoisinsås
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karré i hoisinsås med nudlar
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonkatsu – Japansk schnitzel
Betyg 4.7 av 5.
69 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Katsu sando – Japansk sandwich med schnitzel
Betyg 4.5 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hoisinkarré med nudlar och vattenkastanjer
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wokad vitkål med cashewnötter och pepprig karré
Betyg 4.3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga