Glaserad karré med kål- och sesamsallad
Denna karré glaserad med hosinisås får en asiatisk touch tillsammans med kål- och sesamsalladen. Morötterna och vitkålen är smaksatt med sesamfrön och är härligt krispiga som tillbehör till karrén. Serveras med kokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2011
Ingredienser
4 portioner
4 port ris, gärna basmatiris
600 g benfri fläskkarré i skivor
1 msk olja
1 dl hoisinsås
Kål- och sesamsallad
2 morötter
200 g vitkål
2 tsk olivolja
1 msk sesamfrö
2 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk strösocker
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2663 KJ / 636 kCal
Fett25.6 g
Kolhydrater67.8 g
Protein33.7 g
Kommentarer
Hej Gabriella! Hoisinsåsen står med i ingredienslistan, under punkt 3 och i "För alla" texten. Så vad är din fundering?
Redaktionen
2013-07-02Hoisinsås?
Gabriella
2013-06-29Jättegott! Kål & sesamsalladen blev kanon! Köttet fick bra smak av glaseringen! kommer att göras fler gånger :)
Josefin
2011-06-09