Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Denna karré glaserad med hosinisås får en asiatisk touch tillsammans med kål- och sesamsalladen. Morötterna och vitkålen är smaksatt med sesamfrön och är härligt krispiga som tillbehör till karrén. Serveras med kokt ris.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2011

Glaserad karré med kål- och sesamsallad

Ingredienser

4 portioner
4 port ris, gärna basmatiris
600 g benfri fläskkarré i skivor
1 msk olja
1 dl hoisinsås

Kål- och sesamsallad

2 morötter
200 g vitkål
2 tsk olivolja
1 msk sesamfrö
2 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk strösocker
salt
peppar

Gör så här

00:06:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Hej Gabriella! Hoisinsåsen står med i ingredienslistan, under punkt 3 och i "För alla" texten. Så vad är din fundering?

    Ica-köket

  • Hoisinsås?

    Gabriella

  • Jättegott! Kål & sesamsalladen blev kanon! Köttet fick bra smak av glaseringen! kommer att göras fler gånger :)

    Josefin

  • salladen och riset blev som man kunde vänta sig men köttet blev inget vidare, segt och hoisinsåsen flöt bort och lämnade ingen smak, kanske dock inte receptets fel :-)

    Emma

Näringsvärde per portion

Energi2663 KJ / 636 kCal
Fett25.6 g
Kolhydrater67.8 g
Protein33.7 g

Testa liknande recept

  • Hel fläskkarré i hoisinsås
    Betyg 4.2 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karré i hoisinsås med nudlar
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mjölksyrad rödbeta
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad