Charmerande, krämig och smakfull är ord som beskriver den här risotton på ett bra sätt. Du rostar rödbetorna och blandar i dem i risotton tillsammans med kladdig getost och knapriga nötter.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2009
Läs noga på ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj ost som lagrats mer än 3 månader.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2009.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 1 2009.
Näringsberäkningen är inkl. tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rickard
2021-10-30Jättegott
Redaktionen
2009-01-16Testlagare Åke Nilsson Balsamicosirapen fick jag koka ihop själv eftersom jag inte hittade den i min butik. Andra gången lade jag till finhackad röd och grön paprika för att få lite mer färg. En av mina gäster föreslog att man kunde servera den som en liten förrätt, med lite mindre risotto och mer rostade rödbetor. BETYG: 4,1
Redaktionen
2009-01-16Testlagare Mikaela Fredin Jag är inte så förtjust i getost så detta var inte min favorit. Men Daniel och hans pappa, som vi bjöd in att smaka, tyckte om rätten och tog om av den. Plus i kanten för att det blev så lite disk! I upplagning två tog vi riven ost i stället för getost och bytte ut de rostade rödbetorna mot inlagda. BETYG: 3,0