Getostkräm med äppelgranité

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Getostkräm med äppelgranité

Getostkräm med äppelgranité är välsmakande och lättäten. Getosten mixas slät med crème fraiche och olivolja till en kräm. Granitén utgörs av mixat äpple och äppeljuice som fryses.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Getostkräm med äppelgranité

Ingredienser

4 portioner
250 g getost (chèvre)
1 msk crème fraiche
1 msk olivolja
1 krm salt
1/2 påse pinjenötskärnor (à 50 g)
1/2 dl mâchesallad till garnering

Granité

2 äpplen (av typen granny smith)
2 dl pressad äppeljuice (t ex Tropicana)

Gör så här

03:00:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1340 KJ / 320 kCal
Fett24 g

Testa liknande recept

Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kantarellsnittar med chèvre
Betyg 3 av 5.146 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad