Getostkräm med äppelgranité

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Getostkräm med äppelgranité

Getostkräm med äppelgranité är välsmakande och lättäten. Getosten mixas slät med crème fraiche och olivolja till en kräm. Granitén utgörs av mixat äpple och äppeljuice som fryses.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Getostkräm med äppelgranité

Ingredienser

4 portioner
250 g getost (chèvre)
1 msk crème fraiche
1 msk olivolja
1 krm salt
1/2 påse pinjenötskärnor (à 50 g)
1/2 dl mâchesallad till garnering

Granité

2 äpplen (av typen granny smith)
2 dl pressad äppeljuice (t ex Tropicana)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1340 KJ / 320 kCal
Fett24 g

Testa liknande recept

Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.
153 personer har röstat
Under 45 min att tillaga