Getostfyllda smördegsknyten

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Getostfyllda smördegsknyten

Dessa getostfyllda smördegsknyten är utmärkta som förrätt och kommer bli mycket uppskattade. Vik ihop dina mumsiga knyten med den milda röran av getost, tomater och pinjenötskärnor och toppa med ytterligare lite nötter. Grädda och servera!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000

Getostfyllda smördegsknyten

Ingredienser

8 portioner
8 marinerade soltorkade tomater
150 - 175 g kantfri getost
1 dl pinjenötskärnor
275 g färdigkavlad smördeg
1 ägg

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Jättegoda! Perfekta som plockmat.

    Frida

  • Går de att frysa in? Ska de förvaras i kylskåp eller rumstemperatur om de inte ska ätas samma dag?

    Moa

  • Nämn gärna att de innehåller nötter, då piljenötter är starkt allergena.

    Anna

    Hej Anna! Vi har skrivit att det är nötter i receptet. Tänkte du på för-alla-texten - så behöver alla nötallergiker alltid kontrollra innehållsförteckningarna. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi1301 KJ / 311 kCal
Fett25 g
Salt0.71 g
Kolhydrater13 g
Protein9 g

Testa liknande recept

  • Getostkräm med äppelgranité
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukt- och nötfylld brietårta
    Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Getostgrillad paprika
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetspaj med getost och rädisor
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad