Körsbärssallad med getost och dragon
Sötsyrliga körsbär passar perfekt i en sallad tillsammans med getost, dragon, rostade hasselnötter, fänkål och ruccola. Ringla över en ljuvlig dressing med olivolja, färskpressad citronjuice, hackad dragon och honung och ät salladen som den är eller som gott tillbehör till middagen!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018
Ingredienser
4 portioner
Dressing
2 msk olivolja
1 msk färskpressad citronjuice
1 msk hackad dragon
1 tsk honung
2 krm salt
1 krm svartpeppar
Sallad
1 ask färska körsbär (à 500 g)
1 fänkål
65 g rucola
200 g getost
1 dl hackade rostade hasselnötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1875 KJ / 448 kCal
Fett32 g
Salt1.87 g
Kolhydrater23 g
Protein16 g
Kommentarer