Körsbärssallad med getost och dragon

1
0
Körsbärssallad med getost och dragon

Sötsyrliga körsbär passar perfekt i en sallad tillsammans med getost, dragon, rostade hasselnötter, fänkål och ruccola. Ringla över en ljuvlig dressing med olivolja, färskpressad citronjuice, hackad dragon och honung och ät salladen som den är eller som gott tillbehör till middagen!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018

Körsbärssallad med getost och dragon

Ingredienser

4 portioner

Dressing

2 msk
olivolja
1 msk
färskpressad citronjuice
1 msk
hackad dragon
1 tsk
honung
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar

Sallad

1
ask färska körsbär (à 500 g)
1
fänkål
65 g
rucola
200 g
getost
1 dl
hackade rostade hasselnötter

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Under 15 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1875 KJ / 448 kCal
Fett 32 g
Salt 1.87 g
Kolhydrater 23 g
Protein 16 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept