Körsbärssallad med getost och dragon

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Körsbärssallad med getost och dragon

Sötsyrliga körsbär passar perfekt i en sallad tillsammans med getost, dragon, rostade hasselnötter, fänkål och ruccola. Ringla över en ljuvlig dressing med olivolja, färskpressad citronjuice, hackad dragon och honung och ät salladen som den är eller som gott tillbehör till middagen!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018

Körsbärssallad med getost och dragon

Ingredienser

4 portioner

Dressing

2 msk olivolja
1 msk färskpressad citronjuice
1 msk hackad dragon
1 tsk honung
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Sallad

1 ask färska körsbär (à 500 g)
1 fänkål
65 g rucola
200 g getost
1 dl hackade rostade hasselnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1875 KJ / 448 kCal
Fett32 g
Salt1.87 g
Kolhydrater23 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Körsbärssaft
Betyg 4.2 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Körsbärssylt med choklad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glaserade körsbär
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekta fikon med körsbär
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade bär
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Körsbärsoppa (Spottsoppa)
Betyg 4.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga