Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Krispig vintersallad

Pigga upp måltiden med en färggrann och vitaminrik sallad. Rödkålen och apelsinklyftorna bara sprakar som en energibomb ihop! En annorlunda sallad både i form och smak. Serveras med fördel i ett glas för ännu mer hipfaktor!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hyvla rödkål med osthyvel.
  2. Blanda med hinnfria apelsinklyftor, torkade tranbär, rostade hasselnötter, en skvätt olivolja och lite äppelcidervinäger.

Ingredienser

  • rödkål
  • hinnfria apelsinklyftor
  • torkade tranbär
  • rostade hasselnötter
  • olivolja
  • äppelcidervinäger
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer