Surkålsslaw
Letar du efter ett nytt tillbehör till varmkorven? Gör surkålsslaw! Blanda bara färdig surkål med majonnäs och senap, och du har en smakrik och enkel topping som piffar upp din korv med bröd!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Ingredienser
4 st
4 korvar (valfri sort)
1 1/2 msk hackad bladpersilja
2 dl surkål
3/4 dl majonnäs
2 msk dijonsenap
4 korvbröd
Till servering
hackad persilja
För alla
Kontrollera noga innehållet i korven, majonnäsen och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Receptet har uppdaterats maj 2024.
Kommentarer
Min blev lite blöt, så tips är att låta surkålen rinna av ordentligt. Kummin är en lite extra trevlig touch
Sofia
2023-06-12Fantastiskt gott och lättfixat grilltillbehör. :-)
Anders
2023-05-18Gott tillbehör till grillad korv.
Kristina
2021-05-02