UNDER 15 MIN | Enkel

Surkålsslaw

Letar du efter ett nytt tillbehör till varmkorven? Gör surkålsslaw! Blanda bara färdig surkål med majonnäs och senap, och du har en smakrik och enkel topping som piffar upp din korv med bröd!

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2020
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för ca 2 1/2 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda surkål, majonnäs och senap.
  2. Smaka av med salt och peppar.

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: ca 2 1/2 dl
  • 2 dl surkål
  • 1/2 dl majonnäs
  • 2 msk stark grovkornig senap
  • salt
  • peppar