Fyllt bröd med getost, nötter och honung
Smakrikt och mättande fyllt bröd som passar till jul, fest och buffébord. Kavla ut den jästa degen och fyll med syrlig getost och knaprigt nöthack. Rulla ihop och grädda.
Ingredienser
1 bröd
Deg
1 msk färsk jäst (1 msk motsvarar 15 g)
3 dl kallt vatten
1 msk olivolja
1 tsk flingsalt
ca 7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar ca 420 g)
Fyllning
200 g chèvre (getost)
2 dl valnötter (2 dl motsvarar 100 g)
2 msk flytande honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Energi10932 KJ / 2612 kCal
Fett96.3 g
Kolhydrater357.1 g
Protein69.4 g
Kommentarer
Sååå gott!!
Camilla
2021-02-05Hej Lena! Det är klart att de går att frysa, men de är godast nybakade. Om man fryser så värm det lite innan servering. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-03-04Jag undrar om det går att frysa brödet?
Lena
2016-02-18