Fyllt bröd med getost, nötter och honung

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
3
Fyllt bröd med getost, nötter och honung

Smakrikt och mättande fyllt bröd som passar till jul, fest och buffébord. Kavla ut den jästa degen och fyll med syrlig getost och knaprigt nöthack. Rulla ihop och grädda.

Fyllt bröd med getost, nötter och honung

Ingredienser

1 bröd

Deg

1 msk färsk jäst (1 msk motsvarar 15 g)
3 dl kallt vatten
1 msk olivolja
1 tsk flingsalt
ca 7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar ca 420 g)

Fyllning

200 g chèvre (getost)
2 dl valnötter (2 dl motsvarar 100 g)
2 msk flytande honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Sååå gott!!

Camilla

2021-02-05

Hej Lena! Det är klart att de går att frysa, men de är godast nybakade. Om man fryser så värm det lite innan servering. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-03-04

Jag undrar om det går att frysa brödet?

Lena

2016-02-18

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Energi10932 KJ / 2612 kCal
Fett96.3 g
Kolhydrater357.1 g
Protein69.4 g

Testa liknande recept

Chèvrebröd
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvre chaud med pumpafrön
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetor med rostade vindruvor och minutbiff
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Socca – Kikärtspannkakor
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frasig filodegspaj med getost, tomat och karamelliserad lök
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dadel- och valnötsdroppar
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga