Chèvrebröd

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvrebröd

Tilltalande ljust matbröd fyllt med krämig chèvre, krispiga valnötter, fräsch bladpersilja och söt flytande honung. Ett underbart gott bröd med härliga smakinslag.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Chèvrebröd

Ingredienser

2 bröd
5 dl kallt vatten
50 g rumsvarmt smör
600 g vetemjöl (600 g motsvarar 1 liter)
150 g durumvetemjöl (150 g motsvarar 2 1/3 dl)
20 g jäst
2 tsk salt

Fyllning

100 g chèvre (getost)
50 g valnötter
klippt bladpersilja
2 msk flytande honung
matfett till formarna

Gör så här

00:15:00
00:20:00
00:03:00
00:05:00
00:30:00
00:10:00
02:00:00
00:35:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Socca – Kikärtspannkakor
Betyg 4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetor med rostade vindruvor och minutbiff
Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fyllt bröd med getost, nötter och honung
Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakade rödbetor med getost & valnötter
Betyg 3.8 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad getost med rödlök och sharon
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad