Rödbetor med rostade vindruvor och minutbiff

8
1
Rödbetor med rostade vindruvor och minutbiff

Koka rödbetor och servera dem med ugnsrostade vindruvor, stekt minutbiff, chèvre och dressing med valnötter för en enkel men matig sallad. Rödbetor med chèvre är en klassisk smakkombination som alltid går hem!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020

Rödbetor med rostade vindruvor och minutbiff

Ingredienser

4 portioner
700 g
rödbetor (gärna små)
1 dl
valnötter
250 g
röda kärnfria vindruvor
1 msk
olivolja
1/2 tsk
salt

Dressing

3 msk
olivolja
1 msk
äppelcidervinäger
2 tsk
dijonsenap
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
ca 600 g
minutbiff
-
smör
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1/2
påse sallad (gärna toskansk à 150 g)
ca 200 g
chèvre

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Lotta

2020-08-25

Mycket gott och enkelt att tillaga. Jag fuskade och tog färdigkokta rödbetor. Rostade dom samtidigt med vindruvorna. Fungerade perfekt.

Näringsvärde per portion

Energi 2973 KJ / 712 kCal
Fett 44 g
Salt 4 g
Kolhydrater 28 g
Protein 47 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept