Fyllt bröd med getost, nötter och honung

Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Fyllt bröd med getost, nötter och honung

Smakrikt och mättande fyllt bröd som passar till jul, fest och buffébord. Kavla ut den jästa degen och fyll med syrlig getost och knaprigt nöthack. Rulla ihop och grädda.

Fyllt bröd med getost, nötter och honung

Ingredienser

1 bröd

Deg

1 msk färsk jäst (1 msk motsvarar 15 g)
3 dl kallt vatten
1 msk olivolja
1 tsk flingsalt
ca 7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar ca 420 g)

Fyllning

200 g chèvre (getost)
2 dl valnötter (2 dl motsvarar 100 g)
2 msk flytande honung

Gör så här

00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Sååå gott!!

    Camilla

  • Hej Lena! Det är klart att de går att frysa, men de är godast nybakade. Om man fryser så värm det lite innan servering. Hälsningar Michelle

    Ica-köket

  • Jag undrar om det går att frysa brödet?

    Lena

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Energi10932 KJ / 2612 kCal
Fett96.3 g
Kolhydrater357.1 g
Protein69.4 g

Testa liknande recept

  • Chèvrebröd
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud med pumpafrön
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratinerad chèvre med rosmarinhonung
    Betyg 2.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad