Fyllning till kalkonen

Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fyllning till kalkonen

Varför inte prova på en rätt som tagen från en amerikansk thanksgivingmiddag? Denna fyllning till kalkonen har fantastiska smaker av bacon, chili, russin och krutonger.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Fyllning till kalkonen

Ingredienser

6 portioner
5 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
100 g kycklinglever
500 g fläsk- eller blandfärs
75 g smör
1 tsk chilipulver
1 paket tärnat bacon (à 140 g)
1 liten burk majs (à ca 200 g)
1 dl russin (gärna sultanrussin)
1 l brödkrutonger (se Tips)
1 1/2 msk konc kycklingfond
3 dl vatten
2 ägg
1 dl hackad koriander
1 1/2 dl hackad persilja
1 tsk salt
3 krm vitpeppar
1/2 dl ströbröd

Gör så här

00:05:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Men ska inte fyllningen vara inne i kalkonen?

    David

Testa liknande recept

  • Caesarsallad Original
    Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Caesarsallad med kyckling och bacon
    Betyg 3.1 av 5.298 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingleversallad med krutonger
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Makarotti
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ryggbiff- Cajun Style
    Betyg 3.3 av 5.79 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad