Kycklingleversallad med krutonger
Tillaga den här fräscha och matiga salladen för att servera som lunch en varm dag. I salladen hittar du en livfull blandning av knaperstekt bacon, rödlök, krutonger och kycklinglever. Garnerna med granatäpple och cornichons och salladen är komplett.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008
Ingredienser
1 portion
200 g tinad kycklinglever
2 1/2 msk mild olivolja
salt
nymalen svartpeppar
1 msk balsamvinäger
1/2 paket bacon (à 140 g)
1/2 ask gula och/eller röda körsbärstomater
1/2 rödlök
50 g spröda salladsblad
1 dl krutonger med örtsmak
1 msk vitvinsvinäger
Till servering
ev 1/2 dl cornichon
ev 1/2 granatäpple till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt okej
Erik
2022-11-10En favorit! Lättlagad och läcker!
Margareta
2008-10-09