Mmm, vad sägs om bön- tomat- och mozzarellafyllda paprikor med sauce vert till middag? Sauce verte är en örtrik sås från Frankrike som i detta recept komponeras av smaker som persilja, vitlök, kapris, dijon och citron. Ett självklart tillbehör till de fyllda paprikorna. Bon appétit!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2015
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej Carolina! Mycket vätska kan bero på många saker; vilken ugn man har och vätskeinnehållet i både tomater och paprika. Du kan låta den stå inne lite längre så brukar det ånga bort lite till. Annars är nog vätskan god så klart! Eller så kan man hälla av lite försiktigt. Hoppas det blir bra! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-02-06Det blev väldigt mycket vätska i mina, vad kan man göra för att undvika det? Har inte smakat än, men det ser riktigt nice ut! Enkelt att laga!
Carolina
2017-01-30Gott!
Pernilla
2015-11-30