Fyllda lunchbröd

Betyg 2.9 av 5.
41 personer har röstat
6
Fyllda lunchbröd

Fyllda lunchbröd är perfekt för dig som är i farten och behöver lunch eller mellanmål som du kan äta på vägen. Du gräddar bröden med en fyllning av ost, bacon, paprika och paprikapulver. Supergott och bröden går utmärkt att frysa!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1999

Fyllda lunchbröd

Ingredienser

4 portioner
50 g  jäst
5 dl  ljummet vatten
2 msk  olja
2 tsk  salt
4 dl  havregryn
4 dl  grahamsmjöl
ca 7 dl  bakvetemjöl

Fyllning

1   paket bacon (à 140 g)
2   paprikor
200 g  riven ost (t ex prästost)
paprikapulver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
41 personer har röstat

Kommentarer

Vad är bakvetemjöl?

Malin

2022-02-23

Supergott som lunchmacka eller utflyktsbröd! Inga kletiga mackor utan perfekta och torra att ta på då det goda finns inuti o jag är mycket nöjd med ingredienserna o ska baka de flera gånger igen.

Brita

2021-05-24

Det blev gott. Nästa gång tar jag gärna lite mera fyllning i . Det skulle få plats. Annars var kombinationen jättefin. ☺Susanne

Susanne

2016-10-18

Testa liknande recept

Glutenfritt bröd med rotselleri
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fullkornsbröd
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotslimpa
Betyg 4.9 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grahamsbröd med morötter
Betyg 3.9 av 5.
84 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Injera – Etiopiskt tunnbröd
Betyg 3.2 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brunkans grahamsbröd
Betyg 3.1 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga