Fyllda lunchbröd
Fyllda lunchbröd är perfekt för dig som är i farten och behöver lunch eller mellanmål som du kan äta på vägen. Du gräddar bröden med en fyllning av ost, bacon, paprika och paprikapulver. Supergott och bröden går utmärkt att frysa!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1999
Ingredienser
4 portioner
50 g jäst
5 dl ljummet vatten
2 msk olja
2 tsk salt
4 dl havregryn
4 dl grahamsmjöl
ca 7 dl bakvetemjöl
Fyllning
1 paket bacon (à 140 g)
2 paprikor
200 g riven ost (t ex prästost)
paprikapulver
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad är bakvetemjöl?
Malin
2022-02-23Supergott som lunchmacka eller utflyktsbröd! Inga kletiga mackor utan perfekta och torra att ta på då det goda finns inuti o jag är mycket nöjd med ingredienserna o ska baka de flera gånger igen.
Brita
2021-05-24Det blev gott. Nästa gång tar jag gärna lite mera fyllning i . Det skulle få plats. Annars var kombinationen jättefin. ☺Susanne
Susanne
2016-10-18