Fyllda kuvertbröd med Emmenthalerost

Betyg 3.1 av 5.
51 personer har röstat
0
Fyllda kuvertbröd med Emmenthalerost

Fantastiskt goda, laktosfria, kuvertbröd fyllda med en röra gjord på emmenthalerost och cottage cheese. Fina att se på och mycket lättlagade eftersom degen helt enkelt är smördeg som tinas och fylls med ostkrämen. Gott och laktosfritt!

Fyllda kuvertbröd med Emmenthalerost

Ingredienser

8 -10 bröd
100 g  laktosfri emmenthalerost
100 g  laktosfri cottage cheese
1 tsk  torkad timjan
salt och peppar
300 g  tinad laktosfri smördeg (smaksatt med spenat)
1   ägg (till pensling)

För alla

Fri från laktos.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör äggfri: byt ut ägg mot vatten eller mjölk att pensla med.

Gör så här

Recept och bild från Valio.Näringsberäkningen är per kuvertbröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
51 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi887 KJ / 212 kCal
Fett14 g
Salt0.7 g
Kolhydrater12 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Laktosfria scones
Betyg 2.8 av 5.
282 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Små brytbröd med oliv
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filodegssnittar med Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Julig tiramisu med pepparkaka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rödbetspaj med chèvre och valnötter
Betyg 3.7 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddiga kycklingfärsbiffar
Betyg 3.7 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga