Västerbottensost är mångas favorit! Testa att laga till snittar av Västerbottensosten, cottage cheese, ägg, bladpersilja, filodeg och smör. Resultatet blir riktigt smarriga små knyten fulla av smak!
Ingredienser
10 portioner
200 g Västerbottensost
250 g cottage cheese
2 ägg
svartpeppar
lite salt
1 dl finhackad bladpersilja
1 förpackning filodeg (1 förp motsvarar ca 270 g)
100 g smält smör
Gör så här
Tips
Det går jättebra att ha dessa ogräddade i frysen och bara ta fram och grädda vid tillfälle! Känns det lite "pilligt" att göra trekanter smakar det lika bra att göra en paj och skära i bitar när den svalnat.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.4 av 5.
1515 personer har röstat
3 st
Kommentarer
Fick inte riktigt kläm på den där filodegen så det blev en enda röra med massa extra ost på. Ändå riktigt gott!
Razi
2016-10-05
Det låter jättegott men jag är osäker på det här med filodeg, är det lika lätt att hantera som smördeg tro?
Kommentarer
Fick inte riktigt kläm på den där filodegen så det blev en enda röra med massa extra ost på. Ändå riktigt gott!
Razi
2016-10-05Det låter jättegott men jag är osäker på det här med filodeg, är det lika lätt att hantera som smördeg tro?
Carina
2011-08-29Jättesmarriga ! Dessutom lätta att göra.
Malin
2006-04-27