Chokladdoppade dadlar med valnötter

12
2
Chokladdoppade dadlar med valnötter

De här gudomligt söta bakelserna är en salig kombination av mjuka dadlar, knapriga valnötter och fyllig mandelmassa som mixats med likör. Pricken över i är att de doppas i underbar mörk choklad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Chokladdoppade dadlar med valnötter

Ingredienser

30 st
15
dadlar
100 g
mandelmassa
2 1/2 msk
rom, sherry eller valfri likör
30
valnötter
75 g
mörk choklad

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: använd ren mörk choklad av god kvalitet.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Cina

2020-12-23

Fantastiskt goda!!!

Gerd

2015-04-02

Jag skulle önska recept för oss diabetiker också. Ser att laktos och glutenallergiker har mycket att välja på. Gäller även i butikerna.

Testa liknande recept