Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Betyg 2.5 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Här pratar vi en riktig klassiker som ingen påskmiddag klarar sig utan. Ser enkelt ut men smakar desto mer. Här fyller vi ägghalvor med selleri, lök, tomater och dill som marinerats i senapsvinägrett och toppar äggen med nyskalade räkor.

Fyllda ägghalvor med räkor och grönsaksvinägrett

Ingredienser

8 bufféportioner
300 g räkor med skal
8 ägg
1 liten rödlök
50 g sockerärtor
2 stjälkar stjälkselleri
8 körsbärstomater
1 ask färsk dill (à 20 g)
1 1/2 msk dijonsenap
2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk vatten
salt
svartpeppar
1 romansallad

Gör så här

00:09:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi596 KJ / 143 kCal
Fett10 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Sellerisallad med anis
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Broccoli- och quinoasallad
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nobissill
    Betyg 2.7 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sillfiléer på spett med topping
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad