Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Fylld pasta med charkuterier

En snabblagad och lite lyxigare rätt där den färska triangolipastan serveras tillsammans med tapasskinka och avokado. Ringla dressingen, bestående av senap, kryddor och olivolja, över pastan precis innan servering samt addera lite oliver för en smaklig måltid.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 51, 2017
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa bönorna och koka dem med pastan.
  2. Blanda senap, olivolja och vatten. Smaka av med salt och peppar.
  3. Låt oliverna rinna av och skiva dem. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon och skär den i bitar.
  4. Blanda pastan med dressingen och servera till oliver, avokado och tapas.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port färsk pasta (gärna triangoli)
  • 150 g haricots verts
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • salt
  • peppar
  • 1 dl urkärnade svarta oliver
  • 1 avokado
  • 150 g salami och lufttorkad skinka (gärna tapas de españa)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3002 kJ / 717 kCal

Klimatguide

0,7 - 1,4 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept