Fylld pasta med blomkål och mozzarella

Pasta med smak av ricotta och spenat ger känslan av en liten italiensk taverna med rödrutiga dukar. Pesto och mozzarella gör att ljuvliga dofter sprider sig i köket. Med färsk pasta och få tillagningsmoment går rätten snabbt att laga. Toppa allt med pepprig ruccola och njut din italienska måltid.

Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2577 KJ / 617 kCal
Fett36 g
Salt3 g
Kolhydrater42 g
Protein29 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stGott om man gillar stark smak av pesto.
Linn
Bra om det står alternativ till frysta grönsaker i recepten. Känns fräshare (och godare) med färsk blomkål.
Susanne
Mycket gott o supersnabbt men halvera koktiden! Glöm inte hälla av kokvattnet innan man tillsätter det sista!😉
Eva