Fylld grillad portabello med örtfärskost

Upptäck en lakto-vegetarisk läckerhet med dessa grillade portabellosvampar fyllda med krämig örtfärskost. Toppa med riven ost och panko som blir till ett krispigt täcke på svamparna.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2023

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi926 KJ / 211 kCal
Fett17 g
Salt1.2 g
Kolhydrater9 g
Protein8 g
Kommentarer
4 stVäldigt gott! Jag körde 20min i ugn på 200 grader varmluft. Grillade eller stekte inte svampen innan.
Sandra
Om man gör i ugnen behöver den stekas innan?
Sabina
Hej Sabina! Om du vill ha lite färg (stekyta) på svampen så kan du steka dem men det är inte nödvändigt. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Blir mycket bättre atr göra det i ugnen än på grillen. Då blir både pankon och osten bättre, och får lite färg.
Lennart