Fusilli med kyckling, kapris och dill

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
0
Fusilli med kyckling, kapris och dill

Genom att koka kycklingen i buljong får den mycket smak. En skvätt av buljongen blir också en bra bas till den krämiga pastasåsen. Kycklingen och såsen med tomater, strimlad salladslök och färska örter och härligt salta kapris blir det kanongott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2014

Fusilli med kyckling, kapris och dill

Ingredienser

4 portioner
3 l  vatten
3   kycklingbuljongtärningar eller motsvarande mängd fond
3   tomater
1/2   påse salladslök (à 125 g)
1/2   kruka dill
1/2   kruka persilja
1 msk  kapris
4   kycklingfiléer
500 g  färsk pasta (gärna fusilli)
2 dl  crème fraiche
1   vitlöksklyfta
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2050 KJ / 491 kCal
Fett19.4 g
Kolhydrater40.2 g
Protein36.4 g

Testa liknande recept

Krämig pasta med kyckling
Betyg 4.1 av 5.
371 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gravlaxrulader
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Persiljestekt kycklingfilé med kaprisdipp
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingfilé med krämig tacosås och ris
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baguette med varmrökt lax, potatis och pepparrot
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga