Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Gravlaxrulader

På under en kvart kan du göra dessa smakfulla och vackra gravlaxrulader som kommer väcka stor uppmärksamhet på festen. Rulla laxen med en god fyllning av dill, kapris, druvor och len crème fraiche och servera dem på endiveblad med lite dill.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj, dela och kärna ur druvorna.
  2. Skölj och hacka rucolan och hacka hälften av dillen och kaprisen. Blanda med druvorna och crème fraiche.
  3. Fördela blandningen på laxskivorna och rulla ihop dem. Lägg ruladerna på endiveblad och garnera med resten av dillen.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 6
  • 15 vindruvor
  • 1/2 kruka ruccolasallad
  • 1 kruka dill
  • 1 tsk kapris
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 12 skivor gravlax
  • 1 endive
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer