Fullkornspasta puttanesca med brödkross

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fullkornspasta puttanesca med brödkross

Fullkornspasta puttanesca är en traditionell italiensk pastarätt som består av läckerheter som sardellfiléer, kapris och oliver blandat med pasta och krossade tomater. Servera med parmesan, basilika och brödkross av baguette.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Fullkornspasta puttanesca med brödkross

Ingredienser

4 portioner
1/3   baguette
3 msk  olja
400 g  fullkornspasta
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
1   burk sardellfiléer (à ca 50 g)
1   paket krossade tomater (à 500 g)
1 dl  vatten
1/2 dl  kapris
1 dl  kalamataoliver
1/2 tsk  socker
svartpeppar
salt
1   kruka färsk basilika
50 g  parmesan

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pasta Puttanesca med purjolök och zucchini
Betyg 4.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spaghetti alla puttanesca
Betyg 4.5 av 5.
263 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salamimacka med oliv- och paprikamix
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toscansk köttbullesallad
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsdoftande kyckling
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med tomatsås, oliver och sardeller
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga