Spännande smaker som får komplettera och lyfta varandra ger ett nya, oväntade djup. Moussen serveras med den fräscha salsan med pistagenötter, hallon, mynta och lime.
Ingredienser
4 portioner
Vit chokladmousse
1 gelatinblad
100 g vit choklad
1 1/2 dl vispgrädde
1 ägg
Salsa
1 dl skalade pistagenötter
125 g färska hallon
1/2 kruka mynta
1/2 lime
2 msk honung
Till servering
1/2 dl kakao eller hallonpulver
För alla
Innehåller mjölkprotein och ägg. Fri från gluten. Gör laktosfri: välj laktosfri vit choklad och laktosfri vispgrädde.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.1 av 5.
88 personer har röstat
1 st
Kommentar
Supergott! Bytte dock ut salsan mot rårörda hallon och passionsfrukt. Då blev dessertern helt fantastisk 👌 jag brukar dock göra efterrätten några dagar i förväg så slipper jag stressa samma dag.
Kommentar
Supergott! Bytte dock ut salsan mot rårörda hallon och passionsfrukt. Då blev dessertern helt fantastisk 👌 jag brukar dock göra efterrätten några dagar i förväg så slipper jag stressa samma dag.
Maja
2018-09-23