Bananpannkakor är enkelt att göra och perfekt som frukost eller mellanmål! Dessutom så gott att det går hem hos både stora och små. Här är ett veganskt recept på den klassiska bananpannkakan, utan ägg och med växtbaserad dryck.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019
Kontrollera noga innehållet i drycken.
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per styck exkl. serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blev bjuden på dessa en frukost...såå goda!!
Marianne
2023-05-11Hur många portioner är receptet för?☺️
Emmy
2022-06-05Hej Emmy! Ursäkta jättesent svar. Receptet ger ca 6 pannkakor. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-04-17Riktigt bra recept, det blir perfekta pannkakor varje gång. Har testat med havremjölk, sojamjölk och mandelmjölk och alla funkar utmärkt! Jag brukar göra lite större pannkakor och de håller ihop fint. Gör ofta två eller tre satser samtidigt så det blir extra mycket. Går utmärkt att spara de färdiga pannkakorna i kylen.
Ylva
2022-02-05