Veganska bananpannkakor

Bananpannkakor är enkelt att göra och perfekt som frukost eller mellanmål! Dessutom så gott att det går hem hos både stora och små. Här är ett veganskt recept på den klassiska bananpannkakan, utan ägg och med växtbaserad dryck.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Ingredienser
ca 6 pannkakor
1 banan (à ca 150 g)
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl växtbaserad naturell dryck
1 krm salt
raps- eller kokosolja
Till servering
lönnsirap
färska bär (t ex blåbär, hallon och jordgubbar)
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per styck exkl. serveringsförslag.
Energi217 KJ / 52 kCal
Fett1 g
Salt0.2 g
Kolhydrater9 g
Protein1 g
Kommentarer
Superenkelt recept!! Och gott🥳
Maria
2025-02-22Blev jättegott! Min 10mån bebis som är allergisk mot ägg äter dem med god aptit. Jag provade att ha lite kardemumma andra gången jag gjorde dem och det blev bra!
Kristin
2025-01-24Går det att frysa pannkakorna efter tillagning?
Paula
2024-11-12Hej Paula! Det är inget vi har testat men jag tycker att det borde gå. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-11-12