Recept på en oemotståndlig och syrlig citronmoussetårta med passionsfrukt. Du gör den av bland annat mandelmassa, ägg, grädde, citron och passionsfrukter. Gör tårtan i tid, frys in och servera den krämiga efterrätten kall.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2004
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2023-02-05Väldigt god och uppskattad efterrätt, som gick fort att göra. Då jag tyckte att moussen inte smakade så mycket citron rev jag ner lite till. Jag kokade också en apelsinsirap som extra tillbehör att ringla över. Om någon ville ha lite mer smak. Det blev en succé! /Anna Hornacek
Birgitta
2022-11-15En sak till väldigt lätt att göra och görs innan är bra. Goda smaken.
Birgitta
2022-11-15Jättegod, brukade ofta göra den för några år sedan. Bland de godaste i min smak.