En krämig och len glasspinne gjord på avokado och kokosmjölk. Passar alla mellissugna barn och vuxna, men även som lyxig efterrätt en varm sommardag.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mörk choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Går det bra att byta ut avokadon till exempelvis blåbär? Eller vad behöver man komplettera med isåfall?
Louise
2018-05-28Hej Louise! Vi har inte testat det själva men det borde funka alldeles utmärkt! Pröva att öka mängden banan till en hel för att få till konsistensen (avokadon bidrar till en krämighet). Pröva dig fram, lycka till! Hälsningar Elin
Redaktionen
2018-05-29Glassen blir snäppet fräschare med en skvätt citronjuice i.
Johanna
2018-02-03