Fruktsallad med kardemummayoghurt

11
0
Fruktsallad med kardemummayoghurt

Det går otroligt snabbt att göra den här charmiga salladen som du kan använda som en nyttig efterrätt eller fräscht mellanmål. Du skivar päron och nektarin och blandar frukten med björnbär och mandlar och klickar frisk kardemummayoghurt över.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Fruktsallad med kardemummayoghurt

Ingredienser

1 portioner
1 päron
1 nektarin
lite citronjuice
1/2 dl färska/frysta björnbär
ev några grovhackade mandlar
1 dl yoghurt av medelhavstyp
1/2 tsk malen kardemumma

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1312 KJ / 313 kCal
Fett 9 g
Salt 11 g
Kolhydrater 45 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden