Fruktsallad med kardemummayoghurt

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fruktsallad med kardemummayoghurt

Det går otroligt snabbt att göra den här charmiga salladen som du kan använda som en nyttig efterrätt eller fräscht mellanmål. Du skivar päron och nektarin och blandar frukten med björnbär och mandlar och klickar frisk kardemummayoghurt över.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Fruktsallad med kardemummayoghurt

Ingredienser

1 portion
1 päron
1 nektarin
lite citronjuice
1/2 dl färska/frysta björnbär
ev några grovhackade mandlar
1 dl yoghurt av medelhavstyp
1/2 tsk malen kardemumma

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1312 KJ / 313 kCal
Fett9 g
Salt0.11 g
Kolhydrater45 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Björnbärssylt med gin
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärsmarmelad med lakrits
    Betyg 4.6 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blandbärssaft
    Betyg 2.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bulgur à la Malta
    Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad