Fruktsallad i gult med mynta och vallmo
En burk fruktsallad i glada färger lyser upp tillvaron en solfattig vinterdag. Varva saftiga frukter som apelsin, ananas och mango, spetsa med illgrön mynta, röda vinbär och blå vallmofrö så har du ett mellanmål fulladdat med vitaminer och antioxidanter. Äkta solenergi på burk.
Ingredienser
2 portioner
1 apelsin
1/4 ananas
1 mango
20 röda vinbär
2 krm blått vallmofrö
10 myntablad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi855 KJ / 204 kCal
Fett1 g
Salt0.03 g
Kolhydrater43 g
Protein3 g
Kommentar
Hej, ser att ni har skrivit fel i rubriken. Då ni skrivit att det ska vara en fruktsallad med koriander, antar att ni menar mynta när jag läste receptet. Mvh Margareta
Margareta
2018-07-10Hej Margareta! Du har helt rätt! Tack för att du hjälpte till så vi kunde få det rätt. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-07-11