Pistage- och myntapesto

Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
0
Pistage- och myntapesto

Pesto kan göras på oändligt många sätt! Prova vår pistagepesto med frisk smak av mynta. De enda ingredienserna du behöver är pistagenötter, myntablad, olivolja, vitlök och salt. Sen är det bara att mixa och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Pistage- och myntapesto

Ingredienser

ca 1 dl
1/2 dl  myntablad
1/2 dl  pistagenötter
1/2 dl  olivolja
1   riven vitlöksklyfta
2 krm  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Peseton håller ca 1 vecka i kylen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Trofie med pistagepesto och burrata
Betyg 4.9 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pistagepesto
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Labneh med pesto och nötter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pistagefyllda aprikoser
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurt med honung, pistage & kardemumma
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tiramisu på arabiska
Betyg 2.4 av 5.
52 personer har röstat
Under 60 min att tillaga