Ett snabblagat recept på klassiska, mumsiga scones. Du gör bröden av bland annat mjöl, socker, smör och mjölk. Lyxigt att servera till frukost tillsammans med smör och ost eller citron- och limecurd.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2011
Innehåller gluten men är fri från ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och ersätt mjölk med havre-, ris- eller sojabaserad mjölkersättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Veronica
2022-08-11Veronica Samuelsson Tyvärr blev de väldigt torra . Jag bytte smör mot mjölkfritt Men inge fel på smaken 😘 Familjen jätte nöjd🤗
Susanne
2022-02-16Enkelt recept, fast jag håller med om att just socker verkar överflödigt. Ja fick också minska tiden i ugnen. Jättegoda 😋
Tony
2022-01-19Gjorde scones enligt receptet och använde en pizzasten som underlag och de blev jättegoda! En krispig yta och mjuka på insidan. Supergott! Tony