Rosmarinscones
Dessa rosmarinscones, som du mycket enkelt och snabbt bakar, smakar som allra bäst just efter gräddning. Den kryddiga smaken av rosmarin passar till de spröda sconesen som du kan servera till frukosten eller fikat.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004
Ingredienser
10 st
5 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
100 g smör eller margarin
2 tsk bakpulver
1/2 dl strösocker
1 tsk salt
1 msk hackad färsk rosmarin
2 dl mjölk + lite till pensling
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tycker inte att det var så gott med rosmarin. Ska baka utan kryddan nästa gång.
Berit
2007-02-06Prova gärna med fransk dragon i kruka istället för rosmarin. Jättegott!
Maria
2007-01-26Både sött och salt samt en fin smak av rosmarin. Mumsigt.
Anna-lena
2005-09-09