Fröknäcke med kummin
Det här krispiga, glutenfria fröknäcket är enkelt att baka och himmelskt gott till frukost eller ostbrickan. Det är också perfekt som gå bort-present! Testa att byta ut kummin mot mortlade fänkålsfrön, torkade örter eller finrivet citronskal för smakvariation.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018
Ingredienser
1 sats
1 dl rismjöl
1 1/2 dl sesamfrön
1 dl pumpakärnor
1 1/2 dl solroskärnor
1/2 msk mortlad kummin
1 tsk örtsalt
2 dl hett vatten
1/2 dl rapsolja
2 tsk honung (eller agavesirap för vegansk)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat på 10 port.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi848 KJ / 203 kCal
Fett16 g
Salt0.35 g
Kolhydrater9 g
Protein6 g
Kommentarer