Fröknäcke med kummin

Betyg 5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fröknäcke med kummin

Det här krispiga, glutenfria fröknäcket är enkelt att baka och himmelskt gott till frukost eller ostbrickan. Det är också perfekt som gå bort-present! Testa att byta ut kummin mot mortlade fänkålsfrön, torkade örter eller finrivet citronskal för smakvariation.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Fröknäcke med kummin

Ingredienser

1 sats
1 dl rismjöl
1 1/2 dl sesamfrön
1 dl pumpakärnor
1 1/2 dl solroskärnor
1/2 msk mortlad kummin
1 tsk örtsalt
2 dl hett vatten
1/2 dl rapsolja
2 tsk honung (eller agavesirap för vegansk)

Gör så här

00:20:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket enkelt att göra och gott att äta med ost till exempel. Jag hade inte rismjöl hemma så jag använde på polenta istället det gick också bra. Försvinnande gott, kommer att baka detta många gånger!

    Astrid

Näringsvärde per sats

Näringsvärdet är beräknat på 10 port.
Energi848 KJ / 203 kCal
Fett16 g
Salt0.35 g
Kolhydrater9 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Rödbetschips
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aubergine med kapris
    Betyg 2.8 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Martins enkla surdegsbröd
    Betyg 4 av 5.92 personer har röstat
    Receptet har 42 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • En svensk rub
    Betyg 2.3 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kumminkringlor
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad