Fröknäcke

Enkelt och gott glutenfritt hemlagat knäckebröd, fullt med olika sorters fröer. Bryt i oregelbundna bitar och servera med goda röror till. Även en utmärkt gå bort present! Är det svårt att få det jämnt kan du lägga ett bakplåtspapper ovanpå och rulla med kavel över.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Näringsvärdet är beräknat för 1 hel sats exkl serveringsförslaget.
Energi7786 KJ / 1861 kCal
Fett151 g
Salt3.55 g
Kolhydrater66 g
Protein50 g
Kommentarer
438 stFastnade i bakplåtspappret.
Lena
Hej Lena! Det var tråkigt! Var det bakplåtspapper du använde eller kan det varit smörgåspapper? Hälsningar Niclas
ICA-köket
När de var färdigt och svalnat fick jag inte av bakplåtspappert, fick kasta allt
Marie
Funkade inte för mig heller tyvärr. Jag gjorde dessutom dubbel sats så två plåtar med knäcke som inte blev något knäcke. Jag hade inne dom 1 timme och gjorde de så tunna men ändå är de mjuka. Lät de ligga framme under natten men fortfarande sega. Ska prova torka igen i ugn på låg värme och hoppas på det bästa... 😬
Frida
Skitgott för en glutenallergierö
Anna-lena
Varning, dåligt recept. För mycket olja och för mycket vätska. Jag fick en seg kaka med slemmigt oljigt majsmjölslager i botten.
Eva linnea
Toppen
Meta
Mycket gott fröknäcke jag gjort många gånger. Jag sänker värmen till 125 grader och låter det grädda cirka 1,5 timme. Breder ut smeten med en slickepott och sen lägger jag ett bakplåtspapper över smeten och kavlar ut den så den blir jämn och tunn. Kryddar med timjan och sedan flingsalt innan jag gräddar. Tycker det blir supergott! //Lena
Lena
Jättegott knäcke! Omtyckt av hela familjen, suveränt tsm med Philadelphia och lite havssalt! Dock blir det rätt oljigt, jag kommer att halvera mängden olja till nästa gång!
Marie
Erat recept är jätte bra det blir jätte gott från en 9åring!
Susanne
Hej Susanne! Tack, det var roligt att höra:-) Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Kör man i varmluftsugn går det på typ 20 min. Jag testar med morot i idag och kanel🙃
Björn