Baka eget bröd med bönor! Här ett recept på glutenfritt bönbröd med svarta bönor, nötter och torkad aprikos i smeten. Saftigt, smakrikt, fullproppat med protein och fibrer och hur gott som helst.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj havremjöl gjort på ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat på torrvikten per limpa.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blir det lika bra med filmjölk i stället för yoghurt?
Catarina
2023-01-24Riktigt gott! Bytte dock till tranbär då det kändes lite mer juligt eftersom det bakades till jul. Kommer göra detta brödet ofta framöver, enkelt, gott och inte alls torrt
Emma
2022-12-29Jättegott! Kommer bakad många gånger. 😀
Malin
2022-08-10