Baka eget bröd med bönor! Här ett recept på glutenfritt bönbröd med svarta bönor, nötter och torkad aprikos i smeten. Saftigt, smakrikt, fullproppat med protein och fibrer och hur gott som helst.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2019
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj havremjöl gjort på ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat på torrvikten per limpa.
Kommentarer
Stina
8/16/2020Bästa brödet! Byter ut hasselnötter och aprikos mot mandel och tranbär, plus använder havreyoghurt. Så gott!
Redaktionen ICAse
8/17/2020Hej Stina! Så kul att höra att du gillar receptet! Och tack för att du delar med dig av dina tips! ❤ Hälsningar Elina
Niclas
8/5/2020Bästa brödet ever! Gott OCH nyttigt.
Sofie
4/19/2020Riktigt gott och saftigt! Hade mindre formar så jag delade i två och drog ner tiden till 40-45 minuter. Hade även 10 % yogurth då jag ändå hade det hemma. Mortlade valnötter.